Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці ризикують с Land Rover Defender V8

Заради розширення асортименту моторів для нового покоління моделі Defender, британський автовиробник вирішив випустити культову модифікацію позашляховика з 8-циліндровим двигуном. Під капот Land Rover Defender потрапив 5-літровий силовий агрегат потужністю 518 к.с., завдяки чому він зможе катапультувати важкий позашляховик до швидкості у 100 км/год лише за 5,2 секунди. Мабуть єдиним недоліком цієї версії Defender стане занадто велика витрата пального, яка складатиме не менш ніж 15 літрів на кожні 100 км шляху. Новий двигун можна замовити як на Defender 90 з короткою базою так і на більший Defender 110.

Якщо шукати додаткові недоліки у Defender V8 то перше що спадає на думку це його вартість, адже 110 тисяч євро занадто дорого як для позашляховика що має долати важкі дорожні умови та пересуватись за відсутності асфальтового покриття. Маючи в активі 625 Нм крутного моменту бензиновий V8 може долати важке бездоріжжя не гірше ніж дизельні двигуни, при цьому на асфальті перевага потужного бензинового мотора значно більша. Топовий Defender додатково отримав нові пружини та амортизатори, товстіші стійкі та задній диференціал з електронним управлінням. Зовнішній вигляд Defender V8 має декілька відмінностей, серед яких 22-дюймові легкосплавні колісні диски, вихлопну систему з подвійними патрубками.

В салоні також з'явились нові деталі – це шкіряне оздоблення та вставки з чорного дерева. В цілому, інтер'єр виглядає дуже стильно та вишукано. Спеціальна версія на ім'я Carpathian Edition включає посилені гальмівні супорта, тоновані фари та контрастний чорний дах. В 2022 модельний рік Land Rover Defender увійде з оновленими пакетами та опціями, які виявились значно розширеними. Так у моделі XS Edition в базовому виконані доступні 20-дюймові колеса, світлодіодні фари Matrix, пневматична підвіска та камера заднього огляду. Вартість автомобіля у такому виконанні стартує з позначки у 65 тисяч євро. За доплату можна замовити сенсорний екран з системою Pivi Pro, яка додає такі функції, як оновлення програмного забезпечення та вдосконалену систему навігації.

Крім бензинового V8 клієнти зможуть замовити різні варіанти моторів на 4 та 6 циліндрів. Кожний окремий вибір матиме достатню потужність та відрізнятиметься витратою пального та вартістю автомобіля. Британці поки що не поспішають повністю переходити на електропривід, але наступні покоління позашляховиків матимуть гібридні технології та значно скоротять викиди шкідливих речовин у атмосферу…

 

 

09.03.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці ризикують с Land Rover Defender V8

Політика конфіденційності